GZ-psycholoog Chandra Springford

Mijn naam is Chandra Springford.

Ik heb psychologie gestudeerd aan de Vrije Universiteit (VU) van Amsterdam. Na mijn afstuderen in 2003 heb ik eerst in de forensische GGZ en als studentenpsycholoog gewerkt en vervolgens ben ik in 2006 gaan werken bij HSK Rotterdam, een grote tweedelijns GGZ organisatie. Daar heb ik in 2009 de postdoctorale opleiding tot Gezondheidszorg-psycholoog en vervolgens in 2014 de vervolg opleiding tot cognitief gedragstherapeut VGCt afgerond.

In 2016 heb ik mijn lang gekoesterde wens om zelfstandig en flexibel te kunnen werken en meer persoonlijke zorg te kunnen bieden uit kunnen voeren door mij als zelfstandige aan te sluiten bij Van der Slikke Psychologen.

Ik ben geregistreerd GZ-psycholoog in het BIG-register (nummer 29912427525) en lid van de Vereniging voor Gedrags- en Cognitieve therapieën (VGCt) en de landelijke vereniging voor vrijgevestigde psychologen & psychotherapeuten (LVVP).