GZ-psycholoog Atika Çakir

Mijn naam is Atika Çakir

Ik heb mijn opleiding psychologie afgerond aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam, waar ik ook geboren en getogen ben. In 2015 heb ik mijn BIG-registratie tot de postdoctorale opleiding tot GezondheidsZorg-psycholoog (49920325325)  behaald en heb sinds 2017 onder de paraplu van ‘Van der Slikke psychologen’ mijn eigen praktijk geopend. Ik heb gekozen voor de naam ‘Psychologenpraktijk 2.0’ omdat ik geloof dat behandeling inzicht moet geven om te kunnen groeien  naar een verbeterde versie van jezelf.

Ik zelf ben altijd blijven doorleren. In de basis ben ik opgeleid via de Vereniging voor Gedrags- en Cognitieve therapieën (VGCt) tot cognitief gedragstherapeut (overigens geen lid van de vereniging) en ben op de hoogte van de meest recente evidence based en protocollaire behandelingen. Echter heb ik ook ervaring met EMDR, schematherapie en mindfulness. Zodoende wordt voor iedere cliënt een behandelplan op maat gemaakt. Turkse cliënten kunnen bij mij in het Turks behandeld worden.

Hiernaast werk ik voor een grotere ggz instelling waar ik naast behandelen in de BGGZ ook regiebehandelaar ben voor SGGZ behandelingen.

Puzzelen en analyseren drijft mij als psycholoog, maar er zijn helaas ook dingen die ik niet kan. Daar ben ik dan ook weer duidelijk en eerlijk over.

Zo! Genoeg over mij…

Ik hoop U te mogen verwelkomen voor een kennismakingsgesprek en hoor graag uw verhaal.

 

Vriendelijke groet!