GZ-psycholoog Annemarieke van der Pols

Mijn naam is Annemarieke van der Pols.

Ik heb psychologie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Leiden en ben daar in 2005 afgestudeerd. Na een jaar van reizen en ontwikkelingswerk in een gezondheidscentrum in Malawi, Afrika, heb ik daarna met veel plezier als psycholoog gewerkt in een grote instelling in de gehandicaptenzorg. Daar heb ik in 2010 mijn postdoctorale opleiding tot Gezondheidszorg-psycholoog afgerond en daarna de opleiding tot EMDR-therapeut gevolgd.
Omdat ik veel waarde hecht aan persoonlijke, kleinschalige zorg op maat, heb ik in 2016 de overstap gemaakt naar het voeren van een eigen praktijk binnen Van der Slikke Psychologen. Met veel plezier en voldoening bieden wij u hier professionele, persoonlijke zorg binnen de basis GGZ.

Ik ben geregistreerd GZ-psycholoog in het BIG-register (nummer 49914064325), lid van de Vereniging EMDR en lid van de  landelijke vereniging voor vrijgevestigde psychologen & psychotherapeuten (LVVP).