GZ-psycholoog Angela Beer

Mijn naam is Angela Beer.

Ik heb psychologie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Leiden en ben daar in 2002 afgestudeerd. Daarna heb ik met veel plezier en toewijding als begeleider en psycholoog gewerkt in een grote instelling in de gehandicaptenzorg. In deze organisatie heb ik in 2012 mijn postdoctorale opleiding tot GezondheidsZorg-psycholoog afgerond en daarna onder andere de opleiding tot EMDR-therapeut gevolgd.

In 2018 heb ik overstap gemaakt naar het voeren van een eigen praktijk binnen Van der Slikke Psychologen. Dit betekende voor mij een mooie een logische vervolgstap, omdat ik veel waarde hecht aan kleinschalige en betrokken zorg. Met veel voldoening bieden wij u hier professionele, persoonlijke zorg binnen de basis GGZ in een klein team.

Ik ben geregistreerd GZ-psycholoog in het BIG-register (nummer: 39915397725), lid van de Vereniging EMDR en lid van de landelijke vereniging voor vrijgevestigde psychologen & psychotherapeuten (LVVP).