Contact en routebeschrijving

Van der Slikke Psychologen is op een van de volgende manieren te bereiken:

  • Telefonisch via het antwoordapparaat: 0181-690075. Laat uw vraag voorzien van uw naam en telefoonnummer en wij bellen u zo snel mogelijk terug.
  • Via de e-mail: admin@vdsp.nl
  • Het adres is: Koningin Julianaplein 12, 3201CH Spijkenisse (het gebouw met op de gevel de naam "PRINSENHOF": dubbele deur)

 

Spoed en crisis
Van der Slikke Psychologen heeft geen 24-uurs beschikbaarheid. Dit betekent dat bij spoed en crisis contact opgenomen dient te worden met de huisarts of buiten kantoortijden met de huisartsenpost. Bij gedachten aan zelfdoding staat op www.113.nl nuttige informatie hoe (direct) hulp te krijgen.

 

Waarneming
De behandelaren van Van der Slikke Psychologen zijn elkaars praktijkwaarnemer in geval van langer durende afwezigheid. In het geval uw behandelaar plotseling voor langere tijd afwezig is, zal altijd contact met u worden opgenomen om te komen tot een zo goed mogelijke oplossing voor de overname van uw behandeling.

 

Klachten
Onze kwaliteitsstatuten beschrijven de wijze waarop de zorg binnen van der Slikke Psychologen is georganiseerd. In dit document staat beschreven wat u kunt verwachten van de zorgverlening. Daarnaast stelt het toetsende en toezichthoudende organisaties in staat de kwaliteit van de zorg te kunnen beoordelen. Uiteraard streeft van der Slikke Psychologen naar een zo goed mogelijk contact en de beste hulp. Mocht er toch iets zijn wat u niet prettig vindt, bespreekt u dit dan met uw behandelaar. Als u er samen niet uitkomt en is de klacht ernstig, dan kunt u gebruik maken van de klachtenregeling van beroepsvereniging LVVP. Informatie hierover vindt u op https://lvvp.info/voor-clienten/wat-als-ik-ontevreden-ben-de-behandeling/

 

Prinsenhof

Koninging Julianaplein 12

3201 CH SPIJKENISSE

0181 - 69 00 75

admin@vdsp.nl